Lama Chodpa

 

Deze wierook zijn op traditionele wijze met de hand bereid, geheel volgens de aanwijzingen van oude Tibetaanse manuscripten. Er zijn 31 geneeskrachtige kruiden en andere natuurlijke, kostbare substanties in verwerkt die tezamen zorgen voor een gelukzalige geur aan deze wierook. Bij het verzamelen van de ingrediënten is de natuur geen schade toegebracht. Ook de verpakking is met de hand gemaakt door de Tibetaanse gemeenschap in Noord-India en met de hand bedrukt in Tashi Jong.  

Het klooster van Tashi Jong laadt zijn wierook zorgvuldig op met blessings en positieve energie: sommige ingrediënten zijn gezegend met een 9-daagse ceremonie uitgeoefend door de 150 monniken van het klooster en daarna wordt de wierook één jaar lang in de kamer van een Dharma beschermer geplaatst, waar die elke dag gezegend wordt door de practice van een meditatie meester. Bij het branden van de wierook komen de zegens en alle positieve energie vrij. 

Hartelijk dank voor uw bijdrage door het kopen van Lama Chodpa wierook. 
De opbrengst van de verkoop van deze wierook wordt gebruikt om de humanitaire en Dharma activiteiten van Eerwaarde Popa Rinpoche te ondersteunen.
 

Foto-tabel  Lijst 

Foto-tabel  Lijst