Kalachakra wierook

Meer afbeeldingen

Tibetaanse Kalachakra Wierook (20 gram)

Schrijf de eerste review over dit product

Beschikbaarheid: Op voorraad

Only 2 left

€ 3,50

Tibetan Kalachakra incence.
Er zitten 20 stokjes van 15 cm lang in een doos. Een stokje heeft een brandduur van meer dan 1 uur.


Deze wierook is met de hand gemaakt op traditionele wijze van met zorg uitgekozen natuurlijke ingrediënten uit het wild van de hoge bergen van de Himalaya.
Het is goed deze wierook thuis dagelijks te gebruiken, als een hulp voor meditatie, concentratie en spirituele beoefeningen. Het helpt met ontspannen.

Details

Himalayan Mountain wierook is geproduceerd volgens de principes die zijn geschreven in de Tantrische tekst Kavavira. Deze tekst beschrijft de werking van medische planten en hun invloed op gezondheid en welzijn van mensen en hun woon- en leefomgeving. Dit is de best verkrijgbare handgemaakte wierook. De wierook helpt bij alle stressgerelateerde aandoeningen die gezondheid, geluk en een vredige geest in de weg staan. Ze hebben een zuiverende en stressverminderende werking en elimineren onbehaaglijke energieën die soms nadrukkelijk aanwezig kunnen zijn in leef- en werkomgeving. De ingrediënten van de Tibetaanse Himalaya wierook komen volgens de Tantrische boeddhistische teksten van heilige kruiden en planten. Deze wierook is aanbevolen bij yogabeoefening, meditatie en ontspanning, offeren, zuiveringsrituelen enz. Met Engelstalige brochure.

Er zitten 20 stokjes van 15 cm lang in een doos. Een stokje heeft een brandduur van meer dan 1 uur.

Klantenreviews

Schrijf uw eigen review

U plaatst een review over: Tibetaanse Kalachakra Wierook (20 gram)

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.